Αποκωδικοποιητής ψηφιακής τηλεόρασης Βitmore από την Info Quest Τechnologies

Αποκωδικοποιητής ψηφιακής τηλεόρασης Βitmore από την Info Quest Τechnologies

Η  Info Quest Technologies ανακοίνωσε τη διάθεση του αποκωδικοποιητή επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης  Bitmore DTV200, υψηλών προδιαγραφών και κατάλληλου για την ελληνική αγορά.

Ο νέος αποκωδικοποιητής, με προτεινόμενη λιανική τιμή 29,9€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), είναι συμβατός με το πρωτόκολλο DVB-TMPEG-4 και επιτρέπει τη θέαση τόσο των ιδιωτικών όσο και των δημόσιων τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι εκπέμπουν μέσω της πλατφόρμας επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

Ο Bitmore DTV200, υποστηρίζει ανάλυση SD και διακρίνεται για την εξαιρετική σχέση τιμής- απόδοσης, καθώς προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητα εγγραφής video(PVR) με υποστήριξη Time Shift ώστε να μπορεί ο χρήστης να παρέμβει σε πραγματικό χρόνο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθεί, θύρα USB για σύνδεση με εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα όπως μνήμες flash ή σκληρούς δίσκους και λειτουργίες media player. Επιπλέον, υποστηρίζει Teletext και EPG, διαθέτει Ελληνικό και πολύγλωσσο menu OSD, Ελληνικές οδηγίες χρήσης, σε συνδυασμό με μικρό μέγεθος και βάρος.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την επικείμενη μετάβαση περιοχών της Δυτικής Ελλάδας στην Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση, ο αποκωδικοποιητής Bitmore DTV200 αποτελεί τη βέλτιστη λύση και είναι διαθέσιμος στο you.gr και στο U-shop Πάτρας (Παρμενίωνος 17, τηλ 2610 240312).

Η νέα οικογένεια προϊόντων Bitmore που παρουσίασε πρόσφατα η Info Quest Technologies, κατασκευάζεται αποκλειστικά για την ίδια, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα ποιότητας που θέτει, προσφέρει εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης και διατίθεται στο you.grκαι σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.