Πληκτρολόγιο, ποντίκι και τροφοδοτικά εμπλουτίζουν την οικογένεια προϊόντων Βitmore της Info Quest Technologies

Τρεις νέες προϊοντικές κατηγορίες προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες της οικογένειας προϊόντων Bitmore.

Πρόκειται για  πληκτρολόγια, ποντίκια και τροφοδοτικά Bitmore, τα οποία βρίσκονται ήδη στις προθήκες των καταστημάτων - ηλεκτρονικών και φυσικών - αποτελώντας μία ακόμη προσιτή και αξιόπιστη πρόταση της Info Quest Technologies για τους καταναλωτές.

Το εργονομικής σχεδίασης πληκτρολόγιο Bitmore K100 διαθέτει αγγλοελληνικό πληκτρολόγιο και LED φωτισμό για τα πλήκτρα Caps Lock, Scroll Lock και Num Lock, ενώ το “Plug and Play” ποντίκι Bitmore M100, οπτικής τεχνολογίας, προσφέρεται εξίσου για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Και τα δύο προϊόντα διαθέτουν μήκους 1,5 μέτρου καλώδιο που συνδέεται σε θύρα USB και λειτουργούν άψογα με  με Windows 7, Windows Vista και Windows XP.

Tα τροφοδοτικά Bitmore Silent PSU είναι αθόρυβα, διαθέτουν προηγμένα συστήματα προστασίας και απευθύνονται σε όσους αναζητούν ένα ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό τροφοδοτικό για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του συστήματος τους. Διατίθενται σε τρεις εκδόσεις στα 450W, 550W και 650W και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα υψηλών προδιαγραφών νέα προϊόντα Bitmore, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης, καλύπτονται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους συνεργάτες της Info Quest Technologies και στο you.gr.